Kennismaking

In groep acht komt de middelbare school opeens dichtbij. De overstap naar de brugklas is best spannend. Wij zorgen er voor dat de overgang soepel verloopt en laten leerlingen en ouders graag kennismaken met onze school. Dat kan op verschillende manieren en dit jaar zal dat vanwege de coronamaatregelen deels digitaal gebeuren. Op onze website kun je al veel informatie vinden.

Digitale voorlichtingen
We presenteren ons ook op de online Scholenmarkt Groningen. In de periode van 16 t/m 25 november geeft onze school voorlichtingen in de vorm van kennismakingssessies (webinars) via de site van de scholenmarkt. Zo krijgt u samen met uw kind een goed beeld van het Montessori Lyceum. U kunt zich via scholenmarktgroningen.nl aanmelden voor de online kennismakingssessie met onze school.

Open dagen

Helaas komen onze opendagen van 28 en 30 januari 2021 te vervallen, dit vanwege de verlengde lockdown.

Meer weten over onze school?
Stel je vragen gerust via info@montessorilyceumgroningen.nl. Wij beantwoorden deze zo spoedig mogelijk.

Folders en video

Download hieronder de voorlichtingsfolders van onze school en bekijk de video.