Kennismaking

In groep acht komt de middelbare school opeens dichtbij. De overstap naar de brugklas is best spannend. Wij zorgen er voor dat de overgang soepel verloopt en laten leerlingen en ouders graag kennismaken met onze school. Dat kan op verschillende manieren en dit jaar zal dat vanwege de coronamaatregelen deels digitaal gebeuren. Op onze website kun je al veel informatie vinden.

Digitale voorlichtingen
We presenteren ons ook op de online Scholenmarkt Groningen. In de periode van 16 t/m 25 november geeft onze school voorlichtingen in de vorm van kennismakingssessies (webinars) via de site van de scholenmarkt. Zo krijgt u samen met uw kind een goed beeld van het Montessori Lyceum. U kunt zich via scholenmarktgroningen.nl aanmelden voor de online kennismakingssessie met onze school.

Aanmelding doedagen

Open dagen
Binnenkijken en de sfeer proeven op onze school is natuurlijk de allermooiste manier om kennis te maken. Onze open dagen in 2021 staan gepland op donderdag 28 januari 2021 van 18.30-21.00 uur en zaterdag 30 januari van 10.00-13.00 uur. We hopen u en uw kind dan te kunnen begroeten. Dat hangt natuurlijk wel af van de situatie rond corona op dat moment. Houd daarom ook goed onze site in de gaten. Daarop staat tijdig of er wijzigingen zijn en welke regels er gelden rond het bezoek van de open dag. Graag tot ziens!

Meer weten over onze school?
Stel je vragen gerust via info@montessorilyceumgroningen.nl. Wij beantwoorden deze zo spoedig mogelijk.

Folders en video

Download hieronder de voorlichtingsfolders van onze school en bekijk de video.