Code oranje

17-2-2022

In verband met de aangekondigde code oranje en het feit dat de treinen morgen, vrijdag 18-02, niet meer rijden na 14:00 uur hebben wij bestuursbreed besloten om alle lessen morgen om 12:10 uur te laten stoppen.

Leerlingen verlaten daarna direcht het gebouw.

Morgen zijn de herkansingen gepland voor Ath. 3 vanaf 13:30 uur. Deze laten we eerder beginnen zodat deze wel kunnen worden gemaakt.

Om 10:30 uur starten tijdens KWT alle herkansingen.

Leerlingen met 1 herkansing maken de toets en volgen daarna het 4e uur weer hun les volgens rooster.

Leerlingen met 2 herkansingen maken de herkansingen achter elkaar in hetzelfde lokaal.

In Magister zien de leerlingen hoe laat en in welk lokaal de herkansingen voor hun klaarliggen.

Na de herkansingen gaan alle leerlingen en medewerkers naar huis en genieten we van een welverdiende vakantie.

Met vriendelijke groet,

Natalie, Henri, Bas, Tim en Arno