Kennismaking

In groep acht komt het voortgezet onderwijs opeens dichtbij. Leerlingen en ouders kunnen kennismaken met onze school tijdens een voorlichtingsavond of op één van de open dagen.

Welke school past het beste bij een kind? Dat hangt af van verschillende factoren. Het advies van de basisschool speelt een rol. Maar ook de plaats waar een school gevestigd is. De sfeer op school en het type onderwijs dat wordt gegeven. Het Montessori Lyceum nodigt ouders en leerlingen in groep acht van harte uit om kennis te komen maken. Kom proeven van de sfeer, praat met docenten, bekijk boeken en ander lesmateriaal in en luister naar verhalen van leerlingen. Dat is de beste manier om de juiste keuze te maken.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Van maandag 20 t/m donderdag 23 november organiseren de scholen van Openbaar Onderwijs Groningen op diverse plekken in de stad Groningen voorlichtingsavonden.

De voorlichtingsavonden zijn voor alle ouders en leerlingen groep 8 die interesse hebben in een school van Openbaar Onderwijs Groningen.

Ook bezoeken we de voorlichtingsavonden die basisscholen in de omgeving organiseren, lees meer

Folders en video

Download hieronder de voorlichtingsfolders van onze school en bekijk de video.